Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Για προσπάθεια διάσπασης του ΔΗΣΥ έκανε λόγο, εκ νέου, σήμερα (2/2) ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος, Χάρης Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα».

Την ίδια ώρα, εξέφρασε τη θέση πως «ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά», τονίζοντας πως «ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

Αυτούσια η δήλωση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ:

«Κάποιοι νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να διασπάσουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα. Όπως τα τελευταία δέκα χρόνια όταν παραλάβαμε καμένη γη και δημιουργήσαμε προοπτική και ελπίδα.

Δυσκολίες και προκλήσεις οικονομικές και εθνικές θα αντιμετωπίσουμε και στα χρόνια που έρχονται. Και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE