Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»
Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.
Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την Παρασκευή ότι ένας νέος πύραυλος που θα διπλασιάσει την ακτίνα πυραυλικού πλήγματος της Ουκρανίας έχει συμπεριληφθεί σε ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 2,175 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να βοηθηθεί το Κίεβο στην απώθηση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.
Πρόκειται για τις Εκτοξευόμενες από το Έδαφος Βόμβες Μικρής Διαμέτρου (Ground Launched Small Diameter Bomb ή GLSDB), που έχουν βεληνεκές 150 χιλιομέτρων.
“Λέμε πάντα στους συμμάχους μας επίσημα ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε όπλα που μας παραδόθηκαν από ξένους συμμάχους για να πλήξουμε περιοχές εντός της ρωσικής επικράτειας. Πλήττουμε μόνο ρωσικές στρατιωτικές μονάδες εντός των προσωρινά κατεχόμενων ουκρανικών περιοχών”, δήλωσε ο Ρεζνίκοφ στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.
Πηγή: newsit.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις