ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είκοσι εννιά καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο το τελευταίο 24ωρο

Είκοσι εννιά καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο το τελευταίο 24ωρο

Σε είκοσι εννιά καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις εκ των οποίων οι δύο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη οδικών συγκρούσεων έγιναν το τελευταίο εικοσιτετράωρο 29 καταγγελίες εκ των οποίων 2 ναρκοτεστ.

Μέλη της Ομάδας "Ζ", είπε ο κ. Νικολάου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 20χρονο ο οποίος σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε φέρεται να ήταν θετικός. Επίσης σε δεύτερη περίπτωση στις 19.00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Χλώρακα αυτοκίνητο που οδηγείτο από 22χρονο ανακόπηκε και σε έλεγχο που υποβλήθηκε ο οδηγός του, επίσης φέρεται να εντοπίστηκε θετικός. Δεύτερο δείγμα λήφθηκε και από τους δύο οδηγούς που θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο με στόχο την απόκτηση οδικής συνείδησης.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top