ΕΛΛΑΔΑ

Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης 12 ετών προτείνει η εισαγγελέας

Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης 12 ετών προτείνει η εισαγγελέας

Ποινή κάθειρξης έξι ετών για κάθε μία από τις δύο πράξεις της απόπειρας βιασμού για τις οποίες κρίθηκε ένοχος ο Π.Φιλιππιδης πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

Προηγουμένως το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών που ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, υιοθετώντας την αντίστοιχη πρόταση της εισαγγελέως.

Μετά την πρόταση της εισαγγελέως για την ποινή τον λόγο πήρε η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν ξέρω αν έχει νόημα να αγορεύσω» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Πιστεύω ότι είσαι αθώος Πέτρο Φιλιππίδη» τόνισε σε άλλο σημείο, ενώ προέβλεψε ότι «όπως και ο Κεντερης και η Θάνου, που τους είπα ότι θα αθωωθούν στο Εφετείο, έτσι και ο Φιλιππίδης πιστεύω θα αθωωθεί».

Ο κ. Δημητρακόπουλος έσπευσε να επισημάνει, προλαμβάνοντας αντιδράσεις, ότι «στο #metoo είμαστε δίπλα εμείς οι δικηγόροι, αλλά θα πρέπει οι γυναίκες να πηγαίνουν άμεσα στον ιατροδικαστή. Δεν υπήρχε βία στην υπόθεση Φιλιππίδη».

Απευθυνόμενος μάλιστα στην έδρα είπε «τόσο μεγάλη αγωνία έχετε να πείτε ότι καταδικάσατε τον Πέτρο Φιλιππίδη με τόσο μεγάλη ποινή;» προεξοφλώντας ότι «αυτές οι δύο υποθέσεις θα αθωωθούν στο Εφετείο».

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top