ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκάρει βίντεο από σχολείο στη Λάρνακα - Ξυλοκόπησαν μαθήτρια

Σοκάρει βίντεο από σχολείο στη Λάρνακα - Ξυλοκόπησαν μαθήτρια

Ακόμα ένα περιστατικό βίας εντός σχολικού χώρου σε Γυμνάσιο στη Λάρνακα, βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγα εικοσιτετράωρα μετά το ξυλοδαρμό μαθήτριας στην Πάφο.

Το βίντεο μαγνητοσκοπούσαν μαθητές που βρέθηκαν μπροστά στον καβγά και ξυλοδαρμό μαθήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του Γυμνασίου, το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, μακριά από τα βλέμματα καθηγητών , οι οποίοι ενημερώθηκαν εκ των υστέρων από τα βίντεο των μαθητών.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια μαθήτρια να χτυπά μια άλλη , την ώρα που άλλοι μαθητές, όπως προαναφέραμε, μαγνητοσκοπούσαν με τα κινητά τους, ενώ ακούγονται να προτρέπουν τη μαθήτρια να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά τα χτυπήματα της.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια εκ των δυο μαθητριών που φαίνεται στο βίντεο, φοιτά σε άλλο σχολείο και βρέθηκε στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο για να «λύσει» τις διαφορές της με την άλλη μαθήτρια.

Αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Παιδείας, αναφέρει στο ThemaOnline ότι τόσο το Υπουργείο όσο και η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης είναι ενήμερη για το περιστατικό και αναμένουν έκθεση γεγονότων.

Η Διευθύνουσα του σχολείου στο οποίο διαδραματίστηκαν τα γεγονότα ανέφερε στο ThemaOnline ότι το περιστατικό το «έχει χειριστεί ήδη η Διεύθυνση ακολουθώντας όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες των κανονισμών , ενημερώνοντας όλους τους αρμόδιους φορείς, Αστυνομία και γονείς».

Πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε εξίσου και το αντίστοιχο σχολείο που φοιτούν οι μαθήτριες οι οποίες βρέθηκαν να εμπλέκονται στο εν λόγω περιστατικό εντός του σχολικού χώρου του Γυμνασίου.

Η υπόθεση διερευνάται και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα όπως ορίζουν οι κανονισμοί, υπογράμμισε η Διευθύνουσα του Σχολείου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αστυνομία είναι ενήμερη από το σχολείο για το περιστατικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καταγγελία.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top