ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλείνει μετά τα μεσάνυχτα ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τη Βιομηχανική Ιδαλίου - Πού θα γίνεται εκτροπή

Κλείνει μετά τα μεσάνυχτα ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τη Βιομηχανική Ιδαλίου - Πού θα γίνεται εκτροπή

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, που θα διακινούνται απόψε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, αφού θα είναι κλειστό το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής Ιδαλίου, λόγω οδικών εργασιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 2023, από τις 03:00 τα ξημερώματα μέχρι τις 6:00 το πρωί, θα είναι κλειστό το τμήμα του αυτοκινητόδρομου παρά την έξοδο προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για την κατασκευή οριζόντιας σήμανσης στο οδόστρωμα, στο πλαίσιο κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Φάση Α1.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου της Βιομηχανικής Περιοχής Ιδαλίου προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού. Ακολούθως, μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού και της συμβολής του με τη λεωφόρο Λευκωσίας, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς τη Λεμεσό.

Μετά την ολοκλήρωση των εν λόγω εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα μετατοπιστούν στην αρχική τους θέση στην ανατολική πλευρά του αυτοκινητόδρομου, ενώ η τρίτη λωρίδα κυκλοφορίας που εφάπτεται της κεντρικής νησίδας θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση μέχρι το επόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των δύο ανοιγμάτων στην κεντρική νησίδα που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτροπή της κυκλοφορίας.

Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα παραμείνει ως έχει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top