LIFESTYLE

Θαυμαστής της Σακίρα οδήγησε από την Ιταλία στην Ισπανία για να του υπογράψει το... Twingo

Θαυμαστής της Σακίρα οδήγησε από την Ιταλία στην Ισπανία για να του υπογράψει το... Twingo

Μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα κυκλοφόρησε κάποια τραγούδια στα οποία έχει επικρίνει τα πάντα και όλους όσοι εμπλέκονται στον χωρισμό. Χάρη σε αυτά τα τραγούδια, η τραγουδίστρια από την Μπαρρανκίγια, έχει δεχτεί επισκέψεις στο σπίτι της στη Βαρκελώνη από θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Ένας από αυτούς, όμως, προχώρησε πολύ παραπέρα.

Σε ένα από τα τραγούδια της, το Session #53 με τον Bizarrap, το οποίο αποτελεί και... άμεση «επίθεση» στον Πικέ και τη νέα του σύντροφο, η Σακίρα τραγουδάει: «Αντάλλαξες τη Ferrari με ένα Twingo». Ο συγκεκριμένος στίχος, κατά πολλούς, είναι ένα «καρφί» προς τον καινούριο έρωτα του ποδοσφαιριστή.

Σε ένα βίντεο λοιπόν που αναρτήθηκε στο TikTok και έχει ήδη γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα, ο χρήστης pakyd2 μοιράστηκε με τους followers του το βίντεο του ταξιδιού του από την Ιταλία στη Βαρκελώνη. Σκοπός του θαυμαστή, ήταν να υπογράψει η διάσημη τραγουδίστρια, το... Renault Twingo του.

Δείτε το βίντεο

Μετά το μακρύ ταξίδι που έκανε με το Twingo, ο άντρας στάθηκε μπροστά στο σπίτι της Σακίρα και την περίμενε. Ύστερα από λίγο έφτασε η Κολομβιανή τραγουδίστρια με το βαν της και ο θαυμαστής ζήτησε να υπογράψει... την πόρτα του πορτ-μπαγκάζ.

Ο Τονίνο Μεμπαράκ, δηλαδή ο αδερφός της τραγουδίστριας, βγήκε έξω από το σπίτι, πήρε την... πόρτα και επέστρεψε μέσα, όσο ο Ιταλός περίμενε υπομονετικά την αντίδραση της Σακίρα και αν θα του έκανε το χατίρι.

Λίγη ώρα μετά, ο Μεμπαράκ, επέστρεψε με το υπογεγραμμένο μέρος του αυτοκινήτου. «Love» (αγάπη) και «Shak» (από το όνομα της τραγουδίστριας) ήταν οι λέξεις που συνόδευαν μια καρδιά που σχεδίασε η τραγουδίστρια στο Twingo, για τον θαυμαστή της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top