ΔΙΕΘΝΗ

Abby Choi: Βρήκαν το κρανίο της σε κατσαρόλα – Το μοιραίο χτύπημα και οι συλλήψεις συγγενών της

Abby Choi: Βρήκαν το κρανίο της σε κατσαρόλα – Το μοιραίο χτύπημα και οι συλλήψεις συγγενών της

Χειροπέδες στον πρώην άντρα της Abby Choi και τα πεθερικά της για την ανατριχιαστική δολοφονία.

Ήταν πριν από μία εβδομάδα που χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη του 28χρονου μοντέλου και influencer Abby Choi. Οι αρχές μετά τα ανατριχιαστικά ευρήματα στο σπίτι της φρίκης, συνέλβαν τον πρώην άντρα της και τα πεθερικά της.

Ήταν την περασμένη Τρίτη, στην περιοχή Tai Po, στο Χονγκ Κονγκ που είδαν για τελευταία φορά την Abby Choi. Λίγες ημέρες αργότερα, οι αρχές εντόπισαν ανθρώπινα λείψανα σε ψυγείο σπιτιού που είχε νοικιαστεί από τον πρώην πεθερό της.

Αργότερα θα ταυτοποιούσαν πως τα πόδια που βρέθηκαν στο ψυγείο ανήκουν στην Abby Choi. Στο σπίτι βρέθηκαν και ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του 28χρονου μοντέλου, όπως η πιστωτική κάρτα και η ταυτότητά της, σύμφωνα με τον σταθμό RTHK.

O Alan Chung, επιθεωρητής του τμήματος εγκλημάτων της περιφερειακής αστυνομίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν έχουν ανακαλυφθεί όλα τα μέλη του σώματος της Abby Choi.

Βρήκαν το κρανίο της Abby Choi


«Τα μέλη του σώματος που βρήκαμε ήταν μέσα στο ψυγείο. Υπήρχαν δύο πόδια που ανήκαν στη γυναίκα. Ψάχνουμε ακόμα για το κεφάλι. Υπάρχουν επίσης και άλλα μέρη του σώματος που λείπουν, όπως ο κορμός και τα χέρια», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Ήταν την Κυριακή που οι αρχές επιβεβαίωσαν πως το κρανίο και αρκετά πλευρά είχαν βρεθεί σε κατσαρόλα στο σπίτι της φρίκης. Οι ιατροδικαστές εντόπισαν μια τρύπα στο κρανίο που προκλήθηκε από σκληρό αντικείμενο, το οποίο και πιστεύεται πως προκάλεσε τον θάνατό της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)


Η Abby Choi και ο πρώην σύζυγός της, Alex Kwong, σύμφωνα με το RTHK, φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές. Ο 28χρονος Alex Kwong, ο 31χρονος αδελφός του Anthony, και η 63χρονη μητέρα του Jenny Li συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο για την άγρια δολοφονία του 28χρονου μοντέλου.

Τέσσερα μέλη της οικογένειας εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, όπου ο Alex, ο αδελφός του και ο πατέρας του κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία της. Η μητέρα του κατηγορείται για προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το RTHK.

Έχουν τεθεί και οι τέσσερις υπό κράτηση, χωρίς εγγύηση σύμφωνα με το Associated Press. Δεν έχουν απολογηθεί ακόμα. Θα εμφανιστούν ξανά στο δικαστήριο στις 8 Μαΐου. Οι έρευνες για την άγρια δολοφονία της Abby Choi συνεχίζονται.

Η διάσημη influencer, με χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι με τον πρώην σύζυγό της. Τα δύο μικρά παιδιά έχουν δοθεί στη μητέρα της μετά τα τραγικά νέα.

Το πρακτορείο της 28χρονης Abby Choi περιέγραφε το μοντέλο ως «fashion icon και μια προσωπικότητα που έχει κατακτήσει τον κόσμο με την άψογη αίσθηση του στυλ της και το αχαλίνωτο πάθος της για τη μόδα».

Η Abby Choi είχε μοιραστεί πριν από λίγες ημέρες το τελευταίο της εξώφυλλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Το ταξίδι ως style icon συνεχίζεται. Αισθάνομαι ευγνώμων για αυτή την αναγνώριση και τη συνεχή υποστήριξη», έγραφε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top