Πέγκυ Ζήνα: «Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση» - «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό για τα νούμερα τηλεθέασης» - Βίντεο

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση» - «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό για τα νούμερα τηλεθέασης» - Βίντεο

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος Τετ α τετ φιλοξενήθηκε η Πέγκυ Ζήνα και μίλησε για όλα.

Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν πέρασε καλά όταν έκανε τηλεόραση ενώ ξέσπασε για τον τρόπο που διαχειρίζονται κάποια πράγματα αντίθετα σε εκείνη.

«Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα στις ακαθαρσίες και να βγει γυμνός στην Ομόνοια. Πάλι θα μιλούν για εκείνον όλοι και τα δελτία ειδήσεων, πρέπει να το κάνουμε;», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα.

«Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις ακόμα, περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα”. Όχι, θα απαντήσω! Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει περιμένοντας την απάντησή μου, αν πέρασε την οντισιόν ή όχι, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε τη συνέντευξη

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE