ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαλοκαιρινή μπόρα στα ορεινά - Θερμό Σαββατοκύριακο

Kαλοκαιρινή μπόρα στα ορεινά -  Θερμό Σαββατοκύριακο

Εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήµερα αρχικά θα παρατηρείται τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, σύντοµα όµως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται σταδιακά µετά το µεσηµέρι στα ορεινά και το εσωτερικό ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Τοπικά στα νότια παράλια το απόγευµα, θα πνέουν παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Ωστόσο τοπικά, αναµένεται να παρατηρηθούν αυξηµένες χαµηλές ή και µέσες νεφώσεις και αραιή οµίχλη, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί µέχρι βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και σύντοµα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι στα ορεινά και το εσωτερικό, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Τη νύκτα και τις αυγινές ώρες αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top