ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Yπάρχει και αυτός ο τουρισμός! Ρωσίδες έκλεβαν ρούχα και λάδι

Yπάρχει και αυτός ο τουρισμός! Ρωσίδες έκλεβαν ρούχα και λάδι

Στη σύλληψη δύο γυναικών από την Ρωσία, ηλικίας 24 και 23 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με κλοπή ρουχισμού και άλλων προϊόντων από κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από υπάλληλο καταστήματος στην Κάτω Πάφο ότι ανέκοψε και περιόρισε χθες στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται δύο νεαρές γυναίκες τις οποίες είδε να αποσπούν από το μαγαζί είδη ένδυσης.

Επίσης κατά την έξοδο τους από το κατάστημα ήχησε το σύστημα συναγερμού.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν πως πρόκειται για δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 24 και 23 ετών, τουρίστριες από την Ρωσία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις τσάντες τους εντοπίστηκαν 1 φούστα και 1 πουκάμισο συνολικής αξίας 284 ευρώ, καθώς 7 μπουκάλια ελαιόλαδο, 2 ζεύγη μάλλινα τσαρούχια και 1 φόρεμα άγνωστης αξίας.

Οι δύο νεαρές συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και από περαιτέρω έλεγχο που έγινε εντός του καταστήματος εντοπίστηκαν άλλα δύο φορέματα αξίας 448 ευρώ.

Επίσης, στο δοκιμαστήριο η Αστυνομία εντόπισε όλες τις ετικέτες των ειδών ένδυσης που απέσπασαν οι δύο γυναίκες, καθώς και τα συστήματα ασφαλείας τους.

Οι δύο νεαρές αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top