ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο στο Δάλι

Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο στο Δάλι

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στο Δάλι διερευνά η Αστυνομία. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το γεγονός καταγγέλθηκε από πωλητή αυτοκινήτου στη Λευκωσία, ο οποίος επισκέφθηκε συγκεκριμένη περιοχή στο Δάλι για να παραλάβει το αυτοκίνητο του που είχε παραχωρήσει σε γυναίκα για να το δοκιμάσει με σκοπό να το αγοράσει.

Εκεί, σύμφωνα με τον πωλητή, εντόπισε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και σταθμευμένο στον ανοικτό χώρο που είχαν συμφωνήσει με τη γυναίκα, ωστόσο διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ήταν καμένο στο μπροστινό μέρος.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και την πυροσβεστική, και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, η φωτιά στο αυτοκίνητο εξερράγη γύρω στις 4:30 το πρωί της 27ης Ιουλίου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, η φωτιά κατασβέστηκε από πολίτες με λάστιχο νερού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top