Θύμα τσαντάκια έπεσε 67χρονη στη Λεμεσό

Θύμα τσαντάκια έπεσε 67χρονη στη Λεμεσό

Μοτοσικλετιστής άρπαξε τη τσάντα από γυναίκα στη Λεμεσό, τραυματίζοντας την στο χέρι και στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 67χρονη γυναίκα από το Λίβανο μόνιμη κάτοικος Κύπρου, καθώς περπατούσε στην οδό Πετράρχη στη Λεμεσό, την πλησίασε μοτοσικλέτα άγνωστης μάρκας και κυβισμού.

Ο οδηγός άρπαξε τη τσάντα από τον ώμο της γυναίκας με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω και να την τραυματίσει. Η 67χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ωστικό τραύμα στο κεφάλι και κάταγμα αριστερού καρπού, και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Στη τσάντα της γυναίκας υπήρχαν δύο κινητά και ένα πορτοφόλι με 70 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE