ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στο «Τ»: «Υπήρχε μια λίμνη αίματος, ο άνθρωπος προσπαθούσε να αναπνεύσει – Έκλαιγα με λυγμούς»

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στο «Τ»: «Υπήρχε μια λίμνη αίματος, ο άνθρωπος προσπαθούσε να αναπνεύσει – Έκλαιγα με λυγμούς»

Μια συγκλονιστική σκηνή περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 07 Μαρτίου, με 38χρονο που έπεσε από εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Μια 27χρονη, η οποία βρέθηκε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη σοβαρή σύγκρουση, μίλησε στο ThemaOnline, μεταφέροντας μας τις εικόνες που είδε μπροστά στα μάτια της εκείνη την στιγμή. Πιο συγκεκριμένα η 27χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας ότι ο 38χρονος ήταν λιπόθυμος στο έδαφος, ανάμεσα στις δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου, ενώ όπως σημείωσε, εκείνη την ώρα δεν είχε φτάσει στο σημείο ούτε η Αστυνομία, αλλά ούτε ασθενοφόρο.

Όπως μας δήλωσε, υπήρχαν έξι οχήματα σταθμευμένα, «εγώ για να μπορέσω να τον αποφύγω χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την λωρίδα διαφυγής για να καταφέρω να προχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης συμπλήρωσε πως υπήρχε μια λίμνη αίματος στο σημείο, «όλη η αριστερή πλευρά το δρόμου ήταν γεμάτη με τα αίματα του ανθρώπου που τραυματίστηκε. Όταν πλησίασα είδα ότι είχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ένα σκίσιμο στο κεφάλι αρκετά μεγάλο και κατάλαβα από τις εκφράσεις του προσώπου του ότι προσπαθούσε να αναπνεύσει».

Στη συνέχεια μας περιέγραψε τον τρόμο και το σοκ που έπαθε, αντικρίζοντας τις πιο πάνω εικόνες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί σταματήσει: «προχώρησα για να φύγω, αλλά έπαθα σοκ. Έκλαιγα με λυγμούς και έπαθα κρίση πανικού, δεν μπορούσα να οδηγήσω».

Ακολούθως, μετά που χρειάστηκε δεκαπέντε λεπτά να παραμείνει σταθμευμένη στο όχημα της για να καταφέρει να συνέλθει, συνέχισε κανονικά την πορεία της και όπως μας είπε, υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα σε όλο τον δρόμο και προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς έγινε.

«Αργότερα όταν επέστρεψα στο σπίτι διάβασα από τα ΜΜΕ για το τροχαίο και ήμουν συγκλονισμένη. Αμέσως σκεφτικά τι θα έκανα σε περίπτωση που είχα μαζί μου στο αυτοκίνητο ένα μικρό παιδάκι και έβλεπε όλες αυτές τις τραγικές εικόνες», είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, το πρωί της Παρασκευής (10/03), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε ότι ο 38χρονος παραμένει διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή

Το ιστορικό του τροχαίου

Γύρω στις 15:15 το απόγευμα της Τρίτης 07 Μαρτίου, ενώ 33χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα πέντε πρόσωπα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ένας από τους συνεπιβάτες ηλικίας 38 ετών, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, φαίνεται να άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και να κάθισε σε αυτό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για την διακομιδή αρχικά του 38χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Στην κατοχή του 38χρονου εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους ενάμισι γραμμαρίου.

Στον 33χρονο οδηγό του οχήματος, ο οποίος συνελήφθη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ, η ένδειξη ήταν θετική

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top