ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανήλικος άναψε πυρσούς κατά τη διάρκεια αγώνα - Χειροπέδες σε 16χρονο και 30χρονο

Ανήλικος άναψε πυρσούς κατά τη διάρκεια αγώνα - Χειροπέδες σε 16χρονο και 30χρονο

Στη σύλληψη 16χρονου προχώρησε την Παρασκευή η Αστυνομία Πάφου, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής/μεταφοράς εκρηκτικών υλών, κατά παράβαση του Νόμου για τη Βία στους Αθλητικούς Χώρους. Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη, αφού αρχικά η Αστυνομία είχε προχωρήσει και στη σύλληψη 30χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας την Πέμπτη στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Αγώνας Κυπέλλου Πάφος – Ομόνοια Λευκωσίας), εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος και ταυτοποιήθηκε, ο 16χρονος ο οποίος φέρεται άναψε πυρσό σε δύο περιπτώσεις (έξω από το στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του αγώνα στις κερκίδες).

Ο 16χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής με δικαστικό ένταλμα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης την Πέμπτη, σε έλεγχο που έγινε από μέλος της Αστυνομίας σε 30χρονο, κατά την είσοδο του, στο εν λόγω στάδιο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, δύο πυρσοί και ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό και ξηρή φυτική ύλη κάνναβη και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, ο 30χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα μεταφοράς και κατοχής εκρηκτικών υλών, μεταφοράς επιθετικού όπλου, επικίνδυνων αντικειμένων και ναρκωτικών ουσιών στον ποδοσφαιρικό Πάφου Πάφος FC – Ομόνοιας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top