ΠΑΡΑ-THEMA

Η Προεδρική Φρουρά και οι υποστελεχωμένοι Αστυνομικοί Σταθμοί

Η Προεδρική Φρουρά και οι υποστελεχωμένοι Αστυνομικοί Σταθμοί

Μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, να έδωσε αυστηρές οδηγίες στα μέλη της Κυβέρνησης, αναφορικά με τη χρήση των υπηρεσιακών τους οχημάτων (λιμουζίνων) και της φρουράς τους, εντούτοις, φαίνεται ο ίδιος να μην τις ακολουθεί.

Όπως πληροφορούμαστε, για την προστασία του Προέδρου Χριστοδουλίδη, της συζύγου και της οικογένειας του, αλλά και κτιρίων, μεταξύ αυτών η οικία του και το Προεδρικό Μέγαρο, φαίνεται να απασχολούνται 150 Αστυνομικοί, την ώρα που αρκετοί Αστυνομικοί Σταθμοί είναι υποστελεχωμένοι.

Μάλιστα, ο αριθμός των Αστυνομικών που αποτελούν την Προεδρική Φρουρά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένος σε σχέση με λίγους μήνες ενωρίτερα και συγκεκριμένα επί Προεδρίας Νίκου Αναστασιάδη, όπου ο αριθμός τους δεν ξεπερνούσε τους 100.

Μήπως ο Πρόεδρος, σε συνεννόηση και με την Υπουργό Δικαιοσύνης, καθώς και με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, πρέπει να επαναξιολογήσει το όλο θέμα και να μειώσει την φρουρά του, ούτως ώστε κάποια άτομα να επιστρέψουν πίσω στα κανονικά τους καθήκοντα και να στελεχώσουν κατάλληλα τους Αστυνομικούς Σταθμούς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top