Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δωρεά οργάνων της Τζωρτζίνας - Η περίπτωση του εγκεφάλου

Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δωρεά οργάνων της Τζωρτζίνας - Η περίπτωση του εγκεφάλου

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της δωρεάς οργάνων της Τζωρτζίνας, πήρε ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

«Ποτέ δεν έγινε τέτοια συζήτηση» ήταν η απάντησή του πατέρα της Τζωρτζίνας, ανέφερε μιλώντας στο Live News ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση για το ενδεχόμενο δωρεάς των οργάνων του παιδιού, έχει προκαλέσει κόντρα στο δικαστήριο μεταξύ του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια και του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη.

Η περίπτωση του εγκεφάλου

Παράλληλα, το σενάριο για την ψύξη του εγκεφάλου του παιδιού, όπως υπογραμμίζουν άτομα που γνωρίζουν τις διαδικασίες των μεταμοσχεύσεων, είναι κάτι που δεν ισχύει.

Όπως σημειώνουν, το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να παραμείνουν τα όργανα σε φυσιολογική θερμοκρασία μέχρι τη στιγμή της μεταμόσχευσης.

 

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.