ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Στροβόλου: Προσπαθούν να παγιδεύσουν τους σκύλους που βρίσκονται στο Γραμμικό

Δήμος Στροβόλου: Προσπαθούν να παγιδεύσουν τους σκύλους που βρίσκονται στο Γραμμικό

Ο Δήμος Στροβόλου συνεχίζει τις προσπάθειες για παγίδευση των αδέσποτων σκύλων που κινούνται σε αγέλη στο Γραμμικό Πάρκο του δήμου με στόχο τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δημοτών και του κοινού που διακινείται στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι για το το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με την Αστυνομία και εκπαιδευτές σκύλων, θα επιχειρήσει την παγίδευσή τους με ειδικά μέσα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Παρακαλείται το κοινό να είναι προσεκτικό και σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία, να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 99643044.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ - Ζήτησε πλήρη διερεύνηση των στοιχείων

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top