LIKE ONLINE

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Μία Βραζιλιάνα ζει στον κόσμο της... Barbie - Δείτε φωτογραφίες

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Μία Βραζιλιάνα ζει στον κόσμο της... Barbie - Δείτε φωτογραφίες

Μία γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία είναι γνωστή στο διαδίκτυο και ως «Bruna Barbie», έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και 450 χιλιάδες στο Instagram και είναι διάσημη για τον τρόπο ζωής της, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την ζωή της γνωστής κούκλας.

Η «Bruna Barbie» δήλωσε στην Daily Mail πως: «Πάντα μου άρεσε η Μπάρμπι και λατρεύω το ροζ χρώμα. Έτσι στην εφηβεία μου αποφάσισα να υιοθετήσω αυτό το στιλ. Έφτασα στο σημείο να είμαι ήδη γνωστή επειδή έμοιαζα με την κούκλα και φορούσα τα ίδια ρούχα με εκείνη». Πρόσθεσε ότι όταν άρχισε να γίνεται γνωστή στο διαδίκτυο, αποφάσισε ότι θα κάνει όλη της τη ζωή ροζ.

Η Μπρούνα ανέθεσε μάλιστα σε αρχιτέκτονες να σχεδιάσουν το σπίτι της με βάση τα κουκλόσπιτα της δεκαετίας του 1990 και με την πάροδο των χρόνων, μετέτρεψε σταδιακά το εξοχικό της στο σπίτι των ονείρων της.

Ο χώρος είναι γεμάτος με ροζ χαρακτηριστικά όπως ένα ροζ σαλόνι, ένα ροζ ψυγείο και κουζίνα και ένα ροζ αυτοκίνητο. Διαθέτει ακόμη και μια πισίνα - η οποία φέρεται να είναι γεμάτη με ροζ νερό. Στις φωτογραφίες τις οποίες μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στα social media, είναι πραγματικά αρκετά δύσκολο να βρει κανείς κάτι στο σπίτι της που να μην είναι σε ροζ απόχρωση.

Η «Bruna Barbie», η οποία ζει στις ακτές της Παρανά, στη Βραζιλία, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι εμπνεύστηκε το «στιλ Barbie» από ταινίες όπως το «Legally Blonde» και το «Mean Girls».

Από το καλοκαίρι θα μπορεί να προσθέσει στις πηγές έμπνευσής της και την ταινία Barbie που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου.Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνει η Γκρέτα Γκέργουιγκ (που έχει κάνει τα «Lady Bird», «Little Women») με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της ομώνυμης κούκλας και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Σίμου Λίου, Γουίλ Φέρελ, Ncuti Gatwa, Μάικλ Σέρα, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν και Κέιτ ΜακΚίνον. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, Μπάρμπι και Κεν χαιρετιούνται και ξεκινάει το ειδύλλιό τους, ενώ όπως φαίνεται στη συνέχεια, αρκετά προβλήματα θα μονοπωλήσουν τη σχέση τους.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top