Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Πατέρας Καρολάιν: Το τέρας που την σκότωσε δεν θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Πατέρας Καρολάιν: Το τέρας που την σκότωσε δεν θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

«Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου». Ξεσπά για ακόμη μια φορά ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε, πριν από δύο χρόνια, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Για τη μικρή Λυδία που θα ζει μακριά από την Ελλάδα, στις Φιλιππίνες, μίλησε ο παππούς της στο Mega. Σημειώνεται ότι οι γονείς της Καρολάιν έχουν την αποκλειστική μέριμνα του περίπου τριών ετών παιδιού.

«Η μικρούλα δεν πρέπει ακόμα να μάθει τη σκληρή αλήθεια από την οποία θα την προστατεύσουμε για όσο καιρό μπορούμε» δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

«Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει»

«Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες» συμπλήρωσε.

Ο πατέρας της Καρολάιν είπε ακόμα για τον φυλακισμένο πιλότο ότι λυπάται γιατί δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα «που θα τον έστελνε στην κόλαση».

Όσο για τους γονείς του πιλότου, οι οποίοι αντέδρασαν όταν άκουσαν ότι το κοριτσάκι θα μετακομίσει στις Φιλιππίνες, είπε ότι το έκαναν «για εγωιστικούς λόγους» καθώς θέλουν «κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

«Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους» πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Οι γονείς της άτυχης γυναίκας έχουν ζητήσει να γίνει εκταφή του παιδιού τους για να ταφεί στις Φιλιππίνες.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE