LIKE ONLINE

Κοπέλα στο εξωτερικό ηχογράφησε τον φίλο της τη στιγμή που ροχάλιζε και τώρα κερδίζει χρήματα - Βίντεο

Κοπέλα στο εξωτερικό ηχογράφησε τον φίλο της τη στιγμή που ροχάλιζε και τώρα κερδίζει χρήματα - Βίντεο

Έναν ευρηματικό τρόπο κατάφερε να σκεφτεί μια κοπέλα για να αξιοποιήσει το ροχαλητό του συντρόφου της.

Το ροχαλητό μπορεί να είναι μια από τις πιο ενοχλητικές συνήθειες ενός συντρόφου. Διαταράσσει τον ύπνο, μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και προβλήματα στη σχέση. «Τι θα λέγατε όμως αν σας έλεγα ότι έμαθα να αγαπώ το ροχαλητό του φίλου μου; Όχι επειδή το βρήκα χαριτωμένο ή αξιαγάπητο, αλλά επειδή βρήκα έναν τρόπο να βγάλω χρήματα από αυτό», δήλωσε η φίλη του.

«Πριν ανακαλύψω τα οφέλη του ροχαλητού του φίλου μου, ήταν μια συνεχής πηγή απογοήτευσης για μένα. Βρισκόμουν στο κρεβάτι τη νύχτα, χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, ενώ εκείνος ροχάλιζε δυνατά δίπλα μου. Δοκίμαζα ωτοασπίδες και μηχανήματα λευκού θορύβου, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί. Σκέφτηκα ακόμη και να κοιμηθώ σε άλλο δωμάτιο, αλλά η σκέψη ότι θα αποχωριζόμουν τον σύντροφό μου με έκανε να νιώθω θλίψη», πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό μέσο.

«Έκανα κάποια έρευνα και ανακάλυψα ότι υπήρχε μια αγορά για soundtrack με ροχαλητά. Μερικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποκοιμηθούν, ενώ άλλοι τα χρησιμοποιούν για να πνίξουν το θόρυβο του περιβάλλοντος. Συνειδητοποίησα ότι το ροχαλητό του φίλου μου θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα προϊόν για το οποίο οι άνθρωποι θα πλήρωναν».

«Με την άδεια του φίλου μου, άρχισα να ηχογραφώ το ροχαλητό του και να επεξεργάζομαι τον ήχο ώστε να ακούγεται πιο καταπραϋντικός. Πρόσθεσα κάποια μουσική υπόκρουση και το ανέβασα σε έναν ιστότοπο που πουλάει soundtracks για τον ύπνο. Προς έκπληξή μου, άρχισε να πωλείται σχεδόν αμέσως».

Καθώς οι πωλήσεις του soundtrack για το ροχαλητό του αυξάνονταν, η κοπέλα άριχσε να νιώθει ευγνωμοσύνη για το ροχαλητό του φίλου της.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top