ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Θανάση: Επικρίνει το τελευταίο πόρισμα - «Τον σκότωσαν διότι αντιλήφθηκε να διακινούν ναρκωτικά στο στρατόπεδο»

Μητέρα Θανάση: Επικρίνει το τελευταίο πόρισμα - «Τον σκότωσαν διότι αντιλήφθηκε να διακινούν ναρκωτικά στο στρατόπεδο»

Σε ανάρτηση για το τελευταίο πόρισμα σχετικά με την δολοφονία του γιού της προέβη η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου.

Στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κα. Νικολάου χαρακτήρισε το πόρισμα «μια κοροϊδία» και ανέφερε ότι «τον σκότωσαν διότι αντιλήφθηκε να διακινούν ναρκωτικά στο στρατόπεδο».

Αυτούσια η ανάρτηση της κα. Νικολάου:

«Σκότωσαν ένα στρατιώτη που ήρθε από την άλλη άκρη της γης, την Αυστραλία, να υπηρετήσει οικειοθελώς την Κύπρο, αφιλοκερδώς! Τον σκότωσαν διότι αντιλήφθηκε να διακινούν ναρκωτικά στο στρατόπεδο. Μόνο οι χειρότεροι εχθροί μιας χώρας θα μπορούσαν να σκοτώσουν ένα στρατιώτη εν ώρα υπηρεσίας του στην Ε.Φ.! Και μόνο οι συνεργάτες των δολοφόνων θα μπορούσαν να καλύψουν το έγκλημα για να γλυτώσουν τους δολοφόνους και να τους αφήσουν ατιμώρητους τόσα χρόνια.

Το †Θανάση μου το έστειλα στον Στρατό να υπηρετήσει την δική μου πατρίδα, και εάν χρειαζόταν θα θυσίαζε και την ζωή του γι’ αυτήν! ΟΧΙ όμως να την χάσει εν καιρώ ειρήνης από βρώμικα χέρια ομοεθνών του!

Σε ποιού τον βωμό θυσιάστηκε το παιδί μου; Και αντί να το τιμήσουν που στάθηκε τίμιος στρατιώτης στα καθήκοντα του, ενώ δεχόταν τόσες παρενοχλήσεις και προσβολές μειώνοντας την αξιοπρέπεια του από κάποια καθάρματα, βαποράκια των ναρκωτικών του Στρατού.…. συνεχίζουν ακόμα κάποιοι ασυνείδητοι αστυνομικοί, κατόπιν οδηγιών που έπαιρναν από τους/ες εμπλεκόμενους/ες στην συγκάλυψη, να υποτιμούν και να προσβάλλουν την Μνήμη του παιδιού μου; Υπάρχει Νόμος και τιμωρία!

Το τελευταίο απαράδεχτο, και ridiculous, πόρισμα τους, είναι μια κοροϊδία! Το συνέταξαν με τόσα ψεύδη και διαστρεβλώσεις, με τόσες παραποιήσεις και συκοφαντίες με σκοπό να δικαιολογήσουν τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις τους που δεν έκαναν σωστά το καθήκον τους από την αρχή! Είναι αίσχος και ντροπή!

Όλοι αυτοί/ές, τί κερδίζουν με όλο αυτό το πείσμα να αφήσουν το έγκλημα ατιμώρητο; Πόσο καλές είναι οι σχέσεις τους με τούς ηθικούς αυτουργούς και τούς αυτουργούς, αλλά και με τους συνεργούς των δολοφόνων που συγκάλυψαν από την πρώτη στιγμή στην σκηνή το οφθαλμοφανές έγκλημα; Τί έχουν να κερδίσουν και προστατεύουν τους δολοφόνους και τους υπαίτιους με τόση μανία εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια;»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top