ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονοήμερη κράτηση σε 62χρονο ύποπτο για την υπόθεση κλοπής ψυγείου στην Πάφο

Μονοήμερη κράτηση σε 62χρονο ύποπτο για την υπόθεση κλοπής ψυγείου στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 62χρονου ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να πωλήσει κλοπιμαίο ψυγείο μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η καταγγελία έγινε από 33χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ότι είχε κλαπεί ένα ψυγείο από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος του.

Την Δευτέρα ο παραπονούμενος ενημέρωσε την Αστυνομία ότι είδε το ψυγείο του να διαφημίζεται προς πώληση σε συγκεκριμένη σελίδα διαδικτύου FB από συγκεκριμένο πρόσωπο, ηλικίας 62 ετών, κάτοικο χωριού Πάφου. Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και το απόγευμα της Δευτέρας διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε το εν λόγω ψυγείο και κατασχέθηκε.

Ακολούθως το ψυγείο επεστράφηκε στον ιδιοκτήτη ενώ ο 62χρονος που απασχόλησε και στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιες υποθέσεις συνελήφθη και τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top