LIKE ONLINE

Τι μπορείς να πάρεις από ένα ξενοδοχείο χωρίς να βρεις μπελά

Τι μπορείς να πάρεις από ένα ξενοδοχείο χωρίς να βρεις μπελά

Είναι γεγονός ότι μπαίνοντας σε ένα ξενοδοχείο, κοιτάς τι σου παρέχει αυτό. Κάνεις μια βόλτα στο χώρο, ανοίγεις τα συρτάρια και ανακαλύπτεις.

Τα σαμπουάν και τα μίνι προϊόντα περιποίησης είναι φυσικά πρώτα στη λίστα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες παροχές τις οποίες μάλιστα μπορείς να πάρεις μαζί σου… φεύγοντας.

Ποια είναι όμως αυτά τα αντικείμενα που δε θα βρεις το μπελά σου αν τα βάλεις στη βαλίτσα σου;

Προϊόντα περιποίησης: Ισως είναι το πιο προφανές και το κάνουν οι περισσότεροι. Τα μικρά μπουκαλάκια με το σαμπουάν, το μαλακτικό και το αφρόλουτρο είναι στη διάθεσή σου.

Μάλιστα θα παρατηρήσεις ότι αν τα «εξαφανίζεις» καθημερινά, αντικαθίστανται με άλλα. Οπότε φεύγοντας από το ξενοδοχείο μπορείς να τα πάρεις όλα είτε για να τα χρησιμοποιήσεις είτε για ενθύμιο.

Αναλώσιμα: Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν στους ενοίκους τους μπλοκάκια, στυλό, ντοσιέ ακόμη και καρφίτσες. Δε χρειάζεται να έχεις δίλημμα αν μπορείς να τα πάρεις ή όχι. Είναι δικά σου.

Εξάλλου και δε θα αφήσεις τις σημειώσεις σου πάνω στο μπλοκ. Αν το σκίσεις πάλι, θα είναι άχρηστο για τον επόμενο. Αρα προορίζεται αποκλειστικά για δική σου χρήση.

3. Παντόφλες
Πρόκειται για τις παντόφλες μιας χρήσης -συνήθως άσπρες- που υπάρχουν στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Μπορεί να μην σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο σπίτι για σένα. Όλοι εξάλλου έχουν τις δικές τους παντόφλες. Ωστόσο μπορείς να τις αξιοποιήσεις αν φιλοξενήσεις κάποιον. Καλό είναι να έχεις πάντα ένα ζευγάρι έξτρα.

4. Ομπρέλες
Κάποια ξενοδοχεία παρέχουν στο δωμάτιο ομπρέλες σε περίπτωση που βρέχει και δεν έχεις τη δική σου. Πιθανόν να θεωρείς πως δεν μπορείς να την πάρεις. Αν ρωτήσεις όμως στη ρεσεψιόν θα σου πουν ακριβώς το αντίθετο. Ο λόγος; Αυτές οι ομπρέλες έχουν κατά 99% επάνω το logo του ξενοδοχείου. Ετσι, χρησιμοποιώντας τες είσαι απλώς κινητή διαφήμιση. Αυτό ισχύει φυσικά για τις ομπρέλες που είναι στο δωμάτιό σου κατά την άφιξη. Αν χρειαστείς ομπρέλα και ζητήσεις μια οποιαδήποτε από τη ρεσεψιόν, προφανώς δεν είναι στις παροχές. Θα πρέπει να την επιστρέψεις.

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top