Το είπαν και το έκαναν - Διέρρευσαν αρχεία οι χάκερς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το είπαν και το έκαναν - Διέρρευσαν αρχεία οι χάκερς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Έκαναν πράξεις τα λόγια τους οι χάκερς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίοι προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής (28/4) διέρρευσαν αρχεία και δεδομένα που απέσπασαν κατά την κυβερνοεπίθεση.

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπικά στοιχεία και έγγραφα είναι πλέον διαθέσιμα σε όσους επικοινωνήσουν με την ομάδα των χάκερς μέσω συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες οι χάκερς είχαν δημοσιεύσει μέρος των δεδομένων, δίνοντας προθεσμία έξι ημερών, μέχρι να πάρουν τα χρήματα που ζητούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE