Το ΑΚΕΛ θέτει το ζήτημα «καταγγελιών Παπαχαραλάμπους» στην Αρχή κατά Διαφθοράς και στη Βουλή - Δείτε την επιστολή

Το ΑΚΕΛ θέτει το ζήτημα «καταγγελιών Παπαχαραλάμπους» στην Αρχή κατά Διαφθοράς και στη Βουλή - Δείτε την επιστολή

«Η κυβέρνηση να απαντήσει τι θα πράξει για τις καταγγελίες Παπαχαραλάμπους», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Το ΑΚΕΛ θέτει το ζήτημα στην Αρχή κατά Διαφθοράς και στη Βουλή.

Αυτούσια η ανακοίνωση ΑΚΕΛ:

Οι καταγγελίες Παπαχαραλάμπους για παρεμβάσεις του Νίκου Αναστασιάδη στη διερεύνηση για τα στημένα στο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σοβαρές και θα έπρεπε να είχαν ήδη κινητοποιήσει την Εισαγγελία και τις διωκτικές αρχές.

Η κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη δεν μπορεί να συνεχίσει να μένει απαθής και αδρανής μπροστά σε αυτές τις καταγγελίες. Οφείλει να απαντήσει στην κοινωνία αν θα επιλέξει το δρόμο της συγκάλυψης του Νίκου Αναστασιάδη ή αν θα δράσει για να υπάρξει διερεύνηση και απόδοση πιθανών ευθυνών. Αναμένουμε την τοποθέτηση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, τα οποία μέχρι πρότινος ασκούσαν κριτική στον Ν. Αναστασιάδη για θέματα διαφθοράς και διαπλοκής. Αντίστοιχα, ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν μπορεί να απαξιώνει ως αναξιόπιστες καταγγελίες και να θεωρεί ότι δεν χρειάζεται καμιά διερεύνηση, όπως δήλωσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του, Ν. Τορναρίτης.

Το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να προσπεράσει το ζήτημα. Αποστείλαμε σήμερα επιστολή, δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Γιώργου Λουκαΐδη στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς με αίτημα να διερευνηθούν οι καταγγελίες. Επιπρόσθετα, το ΑΚΕΛ εγγράφει το θέμα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Επιστολή Γ. Λουκαΐδη για εγγραφή του θέματος στην Επιτροπή Θεσμών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE