ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για την Κυριακή – Πάλι καταιγίδες με χαλάζι – Ποια περιοχή θα χτυπήσουν

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για την Κυριακή – Πάλι καταιγίδες με χαλάζι – Ποια περιοχή θα χτυπήσουν

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε και για αύριο Κυριακή το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται με χαλάζι κυρίως στο εσωτερικό.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 18:00.

Η πρόβλεψη του καιρού

Χαμηλή πίεση και ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Σταδιακά, ωστόσο, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι θα καταστεί τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top