LIFESTYLE

Γιάννης Μπέζος: «Οι νεότεροι έχουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι μεγάλοι έχουν τις απόψεις δυστυχώς»

Γιάννης Μπέζος: «Οι νεότεροι έχουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι μεγάλοι έχουν τις απόψεις δυστυχώς»

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο της υποκριτικής, τη μουσική εκπομπή που παρουσίασε, αλλά και το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό μας» κι αρχικά, δήλωσε πως δεν τον δυσκόλεψε ποτέ ο ανταγωνισμός. «Δεν με δυσκόλεψε ποτέ, δεν έμεινα ποτέ άνεργος. Αν έμεινα, ήταν για μια φορά, οπότε δεν μετράει. Έχω χορτάσει την επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που μας κρατά νέους είναι ο ενθουσιασμός, που σε κάθε παράσταση ξεκινάμε σαν να είναι πρώτη φορά. Οι νεότεροι έχουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι μεγάλοι έχουν τις απόψεις, δυστυχώς. Εγώ προτιμώ να μην έχω καμία άποψη, προτιμώ να είμαι γεμάτος ερωτηματικά», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα πρότζεκτ που αναλαμβάνει, δήλωσε: «Πάντα απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι. Ακόμα και με το ζόρι να έκανα κάτι όμως, δεν θα το έδειχνα, γιατί ο τηλεθεατής δεν έχει όρεξη να βλέπει κάποιον να ζορίζεται».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μουσική εκπομπή, την οποία παρουσίασε. «Έκανα την εκπομπή, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να στραφούμε στα πιο ακριβά πράγματα κι όχι στα αναλώσιμα. Συνηθίζουμε τα αναλώισμα, συνηθίζουμε στην ανοησία. Η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Θα είμαι σε μια σειρά στο Mega», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Στη χώρα μας μας αρέσει να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό και προτιμώ να λέω τη δική μου αλήθεια και να αισθάνομαι έντιμος απέναντι στο συναίσθημά μου. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει η λογική των κομμάτων».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική βοήθεια σε πρόσφυγες – Ο στόχος και ποιους αφορά

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top