LIKE ONLINE

Τα 12 παιδιά της τρώνε μέσα από μια μικρή πλαστική πισίνα – Την αποκαλούν «άθλια» και τρελή»

Τα 12 παιδιά της τρώνε μέσα από μια μικρή πλαστική πισίνα – Την αποκαλούν «άθλια» και τρελή»

Ταΐζω τα 12 παιδιά μου σε μια πισίνα για μωρά και μου λένε ότι είμαι «κακή» και «τρελή», λέει μια γυναίκα από τις ΗΠΑ που υποστηρίζει πως αυτό είναι ένα μέσο οικογενειακό σνακ…

Πιο συγκεκριμένα, η μαμά έδωσε στα παιδιά της με μια πιατέλα με νάτσος εμπνευσμένη από το Tex-Mex — με τσιπς τορτίγια, κιμά, σάλτσα τυριού, λαχανικά και μια κρέμα γάλακτος, όπως φαίνεται σε βίντεο που είναι πλέον viral… Το παράξενο είναι πως σέρβιρε το φαγητό στα παιδιά της σε μια μικρή πισίνα, και γι αυτό οι μισητές λένε ότι είναι εντελώς «τρελή». « Το σνακ αναβαθμίστηκε σε #NachoPool», έγραψε η 42χρονη πολύτεκνη, Alicia Dougherty, από τη Νέα Υόρκη, στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο που το ανέβασε στο TikTok και πρόσθεσε: «Nacho pool party για τα 12 παιδιά μου». Tο βίντεο, συγκέντρωσε πάνω από 1,9 εκατομμύρια προβολές.

Η Dougherty – η οποία μαζί με τον σύζυγό της, τον 44χρονο Josh, μεγαλώνει μια οικογένεια βιολογικών και υιοθετημένων παιδιών ηλικίας από 4 έως 17 ετών, φτιάχνει το ορεκτικό ρίχνοντας πολλά σακουλάκια με τσιπς τορτίγιας στη μικρή πισίνα και μετά τα «πνίγει» με γαρνιτούρες.

Δείτε το βίντεο:

@doughertydozen Happy #CincoDeMayo have some #PoolNachos OC: @growkingbleesing ♬ original sound - growkingbleesing

Το σύντομο κλιπ τελείωσε με τα παιδιά της να αρπάζουν το ογκώδες μπολ με τα τσιπς και να ορμάνε μέσα χωρίς πιάτα ή χαρτοπετσέτες. Και παρόλο που το γλέντι της Dougherty μπορεί να ήταν ο πιο βολικός τρόπος για να ταΐσει το πλήθος στο σπίτι της, οι επικριτές ήταν αηδιασμένοι… «Αυτό είναι ποταπό», έγραψε ένας ως απάντηση στο βίντεο. «Σε ποιο σημείο αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πως “αυτό είναι τρελό;”, γιατί νομίζω ότι είστε πέρα ​​από αυτό το σημείο», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής.

@doughertydozen Snackerty Board got upgraded to a #NachoPool for #CincoDeMayo #FridayNight #PoolOpening ♬ Mentirosa - Ráfaga

«Η μαμά μου θα το έλεγε αυτό λοξό», πρόσθεσε ένας άλλος, ακολουθούμενος από έναν άλλο που είπε, «Είναι κάτι περισσότερο από αηδιαστικό». Ωστόσο, οι θαυμαστές του αντισυμβατικού πιάτου της Dougherty επικρότησαν τη δημιουργικότητά της. «Έχετε 12 παιδιά – το να τα ταΐσετε σε μια γούρνα είναι λογικό», αστειεύτηκε ένας άλλος. «Οι άνθρωποι είναι τόσο επικριτικοί! Φαίνεται τόσο διασκεδαστικό!» έγραψε ένας άλλος υποστηρικτής. «Αυτή είναι η καλύτερη χρήση για πισίνα», είπε ένας άλλος.

Πηγή: newsbeast.gr

Κυβέρνηση σε άμυνα μετά το νέο αυτογκόλ

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική βοήθεια σε πρόσφυγες – Ο στόχος και ποιους αφορά

Στα χέρια της Κυβέρνησης τα στοιχεία για τις κυρώσεις σε Κύπριους από ΗΠΑ – Αποστέλλονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και αξιολόγηση

Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Υπουργού Άμυνας – Δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία Χατζηγιάννης και Πική

«Δυο οικογένειες στη Λευκωσία χρειάζονται βοήθεια» - «Η αγάπη είναι μεγαλύτερη από κάθε καθυστέρηση του κράτους»

Θλίψη για τον 47χρονο φίλαθλο που «έσβησε» μετά τον αγώνα - Ο γιος του είναι Κύπριος ποδοσφαιριστής...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top