ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος στην Φινλανδία: Κατέρρευσε πεζογέφυρα - 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι ανήλικοι

Τρόμος στην Φινλανδία: Κατέρρευσε πεζογέφυρα - 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι ανήλικοι

Πολλά παιδιά τραυματίστηκαν σήμερα όταν κατέρρευσε πεζογέφυρα στην πόλη Έσποου στη Φινλανδία, που βρίσκεται κοντά στο Ελσίνκι, ανακοίνωσε η νοσοκομειακή αρχή της φινλανδικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την υπηρεσία διασώσεων της περιοχής του Ελσίνκι, περίπου 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση της πεζογέφυρας, στην πλειονότητά τους ανήλικο, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και μαθητές επαγγελματικών σχολών. Πληροφορίες που μεταδίδουν φινλανδικά μέσα αναφέρουν ότι 24 άτομα μεταφέρθηκαν σε τέσσερα νοσοκομεία, εκ των οποίων 15 νοσηλεύονται, χωρίς ωστόσο να προκύπτει μέχρι στιγμής κίνδυνος ζωής.

 Στο σημείο βρίσκονται σωστικά συνεργεία και αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Οι διασώστες αναφέρουν ότι οι τραυματισμοί είναι διαφορετικού βαθμού, ενώ οι περισσότεροι από τους τραυματίες έχουν υποστεί κατάγματα στα άκρα.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της κατάρρευσης.

Ανακοίνωση για την κατάρρευση της πεζογέφυρας εξέδωσε η αστυνομία, που αναφέρει ότι ορισμένοι πεζοί έπεσαν από ύψος μερικών μέτρων όταν η γέφυρα κατάρρευσε. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Οι τραυματίες δέχονται ιατρική βοήθεια, ενώ στο σημείο υπάρχουν συνεργεία διάσωσης, αστυνομικές μονάδες και ασθενοφόρα. Η αστυνομία διεξάγει τεχνική έρευνα στην περιοχή.

Σύμφωνα με μάρτυρες, κάποιοι μαθητές πήδηκαν από την πεζογέφυρα όταν συνειδητοποίησαν ότι καταρρέει για να γλιτώσουν.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top