TikTok: Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο κερδίζει 15.000 ευρώ για κάθε βίντεο

TikTok: Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο κερδίζει 15.000 ευρώ για κάθε βίντεο

Η Σαμάνθα Ράμσντελ έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που την κάνει μοναδική και της επιτρέπει να κερδίζει έως και 15.000 ευρώ για κάθε βίντεο που ανεβάζει στο TikTok.

Η 33χρονη από το Κονέκτικατ είναι από το 2021 η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο έχοντας «πιστοποιηθεί» σχετικά από τους υπεύθυνους των Ρεκόρ Γκίνες.

 

 

 

 
 
 

 

 

Το άνοιγμά του στόματός της μετρήθηκε, τότε, στα 6,52 εκατοστά.

Ωστόσο για την ίδια δεν είναι όλα ρόδινα καθώς όπως δήλωσε στη Mirror «υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε συνέχεια ότι είμαι άσχημη και αηδιαστική ενώ αναρωτιούνται αν έχω κάνει κάποιου είδους επέμβαση, και όλα αυτά με επηρεάζουν ψυχολογικά».

 


«Τις περισσότερες φορές είτε τους αγνοώ είτε τους κάνω block, αλλά υπάρχουν και φορές που όλο αυτό με αγγίζει» πρόσθεσε η 33χρονη Αμερικανίδα.

Όπως εξομολογείται η αντιμετώπιση αυτή είχε ξεκινήσει από τα παιδικά της χρόνια: «Τότε καθημερινά με φώναζαν "μεγαλόστομη" ή "κορίτσι-βάτραχος" ή ότι έμοιαζα με πίτμπουλ».

Παρόλα αυτά οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν την απέτρεψαν από το να ξεκινήσει να κάνει αναρτήσεις στα social media, το 2020, έχοντας πλέον αποκτήσει 3,6 εκατομμύρια followers ενώ κάνει και περιοδείες στις οποίες επιδεικνύει το χάρισμά της που, μεταξύ άλλων, της επιτρέπει να βάζει στο στόμα της ένα ολόκληρο μήλο.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.