Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Διερευνώνται τα αίτια

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Διερευνώνται τα αίτια

Πυρκαγιά πυρκαγιά πλησίον του Κοινοτικού Δάσους Αγροκηπιάς, στην Κοινότητα Μαλούντας, ξέσπασε γύρω στις 11:40 το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δασών, μετά από έγκαιρη επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να τεθεί υπό έλεγχο στις 12:40 μ.μ., αφού έκαψε έκταση 1,5 εκταρίου με σιτηρά.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 17 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και τέσσερεις ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE