«Nτου» της Αστυνομίας σε κατάστημα στην Αγία Νάπα - Έμπλεξαν οι ιδιοκτήτες με αυτά που πουλούσαν

«Nτου» της Αστυνομίας σε κατάστημα στην Αγία Νάπα - Έμπλεξαν οι ιδιοκτήτες με αυτά που πουλούσαν

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, διενήργησαν σήμερα έρευνα σε κατάστημα σουβενίρ στην περιοχή Αγίας Νάπας, όπου ανευρέθηκαν 67 αμφίστομα μαχαίρια, με διάφορα μεγέθη λεπίδας, που παράνομα διατίθεντο προς πώληση.

Τα 67 αμφίστομα μαχαίρια κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας να διερευνά την υπόθεση. Η έρευνα στο υποστατικό έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από πληροφορίες για παράνομη πώληση αμφίστομων μαχαιριών.

Η δράση της Αστυνομίας για έρευνα και κατάσχεση τέτοιων αντικειμένων συνεχίζεται

Πωλήσεις ακινήτων: Κρατά τα σκήπτρα η Λεμεσός την ώρα που η Λευκωσία καταγράφει σημαντική μείωση – Αναλυτικά στοιχεία

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE