ΔΙΕΘΝΗ

Ταϊλάνδη: Σκότωσε τη σύντροφό του και χρησιμοποίησε Google Translate για να ζητήσει βοήθεια από ταξιτζή

Ταϊλάνδη: Σκότωσε τη σύντροφό του και χρησιμοποίησε Google Translate για να ζητήσει βοήθεια από ταξιτζή

Πολωνός επιχειρηματίας συνελήφθη στην Ταϊλάνδη, αφού φέρεται να κατακρεούργησε με πριόνι την Ουκρανή σύντροφό του και στη συνέχεια χρησιμοποίησε την εφαρμογή Google Translate για να ζητήσει βοήθεια για να ξεφορτωθεί το πτώμα.

Η Alona Savchenko, 24 ετών, είχε κάνει check-in σε κτίριο πολυκατοικιών Key Sathon-Charoenraj στην περιοχή Bang Kho Laem της Μπανγκόκ με τον φίλο της, Jan Jerzy Lagoda-Filippow, 25 ετών, στις 29 Απριλίου. Πλάνα ασφαλείας από το εσωτερικό του κτιρίου δείχνουν το ζευγάρι να χαμογελά και να συνομιλεί καθώς περπατά μαζί σε έναν διάδρομο.

Ένα άλλο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από το απόγευμα της Δευτέρας δείχνει τον άνδρα να περιμένει το ασανσέρ με μια βαλίτσα, αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος της γυναίκας. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο διαχειριστής του κτιρίου και ένας φρουρός ασφαλείας επικοινώνησαν με έναν οδηγό ταξί, ο οποίος είπε ότι είχε επικοινωνήσει με τον Lagoda-Filippow, αναφέρει το Viral Press.

Ο οδηγός ανέφερε ότι ο Πολωνός του ζήτησε να τον πάει σε “οποιοδήποτε καζίνο”. Ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ο 25χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε τη λειτουργία Google Translate στο τηλέφωνό του για να ζητήσει από τον ταξιτζή να τον βοηθήσει να τεμαχίσει το πτώμα της φίλης του με αντάλλαγμα 44 δολάρια. Ο οδηγός άφησε τον επιβάτη σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Sathorn και τηλεφώνησε στη διεύθυνση της πολυκατοικίας για να τον καταγγείλει. Πρόσθεσε ότι ο άνδρας φαινόταν μεθυσμένος.

Το προσωπικό της πολυκατοικίας κατάφερε να εισέλθει στο διαμέρισμα του ζευγαριού και ανακάλυψε το άψυχο, αιμόφυρτο σώμα της γυναίκας στο κρεβάτι. Η Ουκρανή λέγεται ότι είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαιριές και κοψίματα, συμπεριλαμβανομένου ενός από το λαιμό μέχρι τον αριστερό της ώμο. Το πρόσωπο της Savchenko ήταν ματωμένο και το αριστερό της χέρι είχε κοπεί από τον καρπό.

Όπως αναφέρει η nypost, η αστυνομία που κλήθηκε βρήκε ένα αιματοβαμμένο πριόνι μήκους 2 μέτρων δίπλα στο σώμα του θύματος.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι το 24χρονο μοντέλο ήταν νεκρό για περίπου 24 ώρες πριν από την ανακάλυψή της. Θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Το βράδυ της Δευτέρας, αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο τμήμα, αλλά εκείνος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε. Στη συνέχεια έψαξαν τις αποσκευές του και φέρεται να βρήκαν ένα διαβατήριο που ανήκε στη σύντροφό του.

Ο αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Pongpun Phonharn δήλωσε ότι θεωρείται ότι ο Lagoda-Filippow προσπαθούσε να διαφύγει από την Ταϊλάνδη όταν συνελήφθη στην επαρχία Sa Kaeo στα σύνορα με την Καμπότζη.

Πηγή: news247.gr

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top