ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί προσοχή: Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού από τη Δευτέρα - Λεπτομέρειες

Οδηγοί προσοχή: Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού από τη Δευτέρα - Λεπτομέρειες

Εργασίες ανάπτυξης δικτύου της CYTA στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στους αυτοκινητόδρομους Λεμεσού – Λευκωσίας και Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων από τη Δευτέρα 29 Μαϊου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «τη Δευτέρα 29 μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαϊου, μεταξύ των ωρών 08:00-15:00, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από τη CYTA».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, μετά την έξοδο προς Χοιροκοιτία με κατεύθυνση προς Λεμεσό, και για συνολικό μήκος 300 μέτρα περίπου, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα του δρόμου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Εξάλλου «την περίοδο 29 Μαϊου μέχρι 16 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 09:00-14:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των στηθαίων ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Σκαρίνου και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τον κόμβο Νέου Νοσοκομείου μέχρι την έξοδο Ερήμης».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών της 2024 ΕΣΣΟ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτιαΑυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top