Εργασίες σήμανσης οδοστρώματος σε ποδηλατόδρομους στην Επαρχία Λευκωσίας - Δείτε σε ποια περιοχή

Εργασίες σήμανσης οδοστρώματος σε ποδηλατόδρομους στην Επαρχία Λευκωσίας - Δείτε σε ποια περιοχή

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος σε ποδηλατόδρομους διαφόρων δρόμων της Επαρχίας Λευκωσίας θα εκτελούνται από την Τετάρτη και για τέσσερις εβδομάδες, ανακοινώνει το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, από την Τετάρτη 31/5/2023 και για χρονική διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, από τις 07:00 μέχρι τις 17:00, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος σε ποδηλατόδρομους διαφόρων δρόμων της Επαρχίας Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε Λεωφόρο Βύρωνος, Λεωφόρο Ομήρου, Λεωφόρο Προδρόμου, Οδό Γλάδστωνος – Κ. Καραολή, Οδό Μουσείου, Οδό Νεχρού, Οδό Αιγύπτου – Πλατεία Σολωμού, Οδό Ίωνος, Οδό Ηροδότου και Οδό Χαρ. Μούσκου (Δικαστήρια).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Μεγάλη υποδοχή υπό βροχές

Live εικόνα: Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Μεγάλη υποδοχή υπό βροχές

Στην κατεχόμενη Κύπρο αφίχθηκε με καθυστέρηση ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE