Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι θα μπορούν πλέον να μένουν μαζί

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι θα μπορούν πλέον να μένουν μαζί

Τη δυνατότητα να μένουν μαζί έχουν πλέον η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Σύμφωνα με δήλωση των δύο δικηγόρων της Εύας Καϊλή, «με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία».

Παράλληλα, οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί αναφέρουν ότι «η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της».


Επίσης, ανακοίνωσαν ότι «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

Ήδη, η Εύα Καϊλή μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερη με όρους, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για άρση της ηλεκτρονικής επιτήρησης και του κατ’ οίκον περιορισμού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE