ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας χρόνος χωρίς τη Ζέτα Αιμιλιανίδου - «…ανθρώπινη και σεβαστή Κυρία» - Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Αναστασιάδη

Ένας χρόνος χωρίς τη Ζέτα Αιμιλιανίδου - «…ανθρώπινη και σεβαστή Κυρία» - Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Αναστασιάδη

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που έφυγε η Ζέτα Αιμιλιανίδου, στις 6 Ιουνίου 2022, σε ηλικία 68 ετών.

Το ετήσιο μνημόσυνο της τελέστηκε την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία.

Με μια λιτή αλλά συγκινητική ανάρτηση θυμάται ο Νίκος Αναστασιάδης της αγαπημένη του Υπουργό και φίλη. «Ένας χρόνος χωρίς την αγαπημένη φίλη, την εξαίρετη συνεργάτιδα, τη σεμνή, πληθωρικά ανθρώπινη και σεβαστή Κυρία. Αιωνία σου η μνήμη Ζέτα μου», έγραψε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τη Ζέτα Αιμιλιανίδου θυμάται και ο Δημοκρατικός Συναγερμός. «Ένας χρόνος χωρίς την Ζέτα Αιμιλιανίδου. Την Ζέτα μας. Τη φίλη, τη συναγωνίστρια της παράταξής μας που άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή του τόπου μέσα από την προσήλωσή της και τη διαρκή προσφορά στον άνθρωπο. Αιωνία η μνήμη της», γράφει σε ανάρτησή του ο ΔΗΣΥ.

Προσωπικές στιγμές με τη Ζέτα Αιμιλιανίδου μοιράστηκε στο twitter ο τέως Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης γράφοντας μονάχα «ένας χρόνος χωρίς εσένα. Λείπεις!».

Του λείπει η φιλία της γράφει ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου, ο οποίος σήμερα γιορτάζει και τα γενέθλιά του.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 2 Σεπτεμβρίου 1954. Πέθανε στις 6 Ιουνίου 2022 μετά από ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας που υπέστη στις 15 Μαΐου 2022.

Στις 3 Απριλίου 2013 είχει διοριστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στη Θέση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε αντικατάσταση του Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος μετακινήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών. Επαναδιορίστηκε στην ίδια θέση μετά τις Προεδρικές Εκλογές του 2018, θέση που υπηρέτησε μέχρι τη μέρα του θανάτου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top