Αννίτα Δημητρίου: Σκυφτή και φανερά συγκινημένη αποχαιρετά την Καίτη Κληρίδου - «Ραγίζει» καρδιές η φωτογραφία
Στην κηδεία της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, Καίτης, βρέθηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 48χρονη γυναίκα προέβη σε καταγγελία και ανέφερε ότι σε δύο περιπτώσεις (στις 19 Μάιου και 2 Ιουνίου) περπατούσε σε δρόμο στην Λευκωσία και είδε τον συγκεκριμένο άνδρα, την μια φορά να την πλησίασε κρατώντας αντικείμενο που μοιάζει με δρεπάνι και την άλλη φορά την πλησίασε κρατώντας γυάλινο μπουκάλι και αιχμηρό αντικείμενο που μοιάζει με μαχαίρι. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει.
Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (12/6) η γυναίκα αναγνώρισε τον δράστη και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία του πέρασε χειροπέδες.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για 31χρονο αλλοδαπό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H επιστολή Δημητρίου ξανανοίγει τον φάκελο του ορφανού τροχαίου 10 χρόνια μετά
Σε ρυθμούς εκλογών το ΔΗΚΟ – Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων – Χωρίς αντίπαλους Νικόλας και Χριστιάνα
ΠτΔ στο ΕΚ: Στο τραπέζι Κυπριακό, ευρωπαϊκά, Ουκρανικό, ενέργεια και μεταναστευτικό
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις