LIFESTYLE

Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Μαζί στο θέατρο - Ποια παράσταση παρακολούθησαν

Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Μαζί στο θέατρο - Ποια παράσταση παρακολούθησαν

Την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι φάση πάλι, ρε;» παρακολούθησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 11 Ιουνίου, η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Ρέμο στο Θέατρο Άλσος.

Με το μοναδικό της χιούμορ, καυστικούς διαλόγους και τρελά νούμερα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου περιγράφει την καθημερινότητα που ζούμε, η οποία πολλές φορές ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία!

Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο, θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον νεοέλληνα, τι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας, πόσα reality να αντέξει αυτή η χώρα, θα κλείσει η τρύπα του όζοντος, είναι τελικά ωραία η ζωή στην Ελλάδα; Όλες οι απαντήσεις στην πιο τρελή επιθεώρηση του καλοκαιριού δίνονται επί σκηνής από ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών. Στην παράσταση συμμετέχουν: Δήμητρα Ματσούκα, Βίκυ Σταυροπούλου, Ματίνα Νικολάου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ροζαμαλία Κύριου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου, Στράτος Λύκος, Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Μουζουράκης.

Μετά το τέλος της παράστασης, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφήθηκε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Αντώνη Ρέμο.

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά ένα κομψό σύνολο σε ασπρόμαυρο χρώμα, το οποίο συνέθεταν ένα μαύρο σατινέ παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον γιακά και τους ώμους και λευκά πέδιλα. Η σχεδιάστρια μόδας διατήρησε φυσικό το μακιγιάζ της, ενώ προτίμησε διακριτικά κοσμήματα με το μαύρο δερμάτινο ρολόι της να εντυπωσιάζει.

Πηγή: marieclaire.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top