ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες «άδειες» σε διαδικτυακούς τηλεοπτικούς σταθμούς στα κατεχόμενα

Νέες «άδειες» σε διαδικτυακούς τηλεοπτικούς σταθμούς στα κατεχόμενα

Το «ανώτατο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (YYK)» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι χορηγήθηκαν «άδειες» σε 12 οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων 11 διαδικτυακών τηλεοπτικών σταθμών (Web TV) και 1 ραδιοτηλεοπτικού φορέα ψηφιακής πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Κίπρις ποστασί γράφει ότι στη συνεδρίαση του «συμβουλίου» που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου, αποφασίστηκε ομόφωνα να λάβουν «άδειες» οι TV+, Kişisel Gelişim TV, Kıbrıs Postası TV, Haber Kıbrıs WEB TV, Kıbrıs Objektif WEB TV, Hakikat WEB TV, Özgür Kıbrıs WEB TV, Havadis WEB TV, Kıbrıs Net Haber WEB TV, Gündem Kıbrıs WEB TV, Kıbrıs Türk Haber WEB TV και Lefke Haber WEB TV.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί επιπλέον χρόνος σε όσους υπέβαλλαν αίτηση αλλά είχαν ελλιπή έγγραφα, καθώς και να προβούν σε «νομικές» προειδοποιήσεις και ενέργειες κατά των οργανισμών που δεν υπέβαλαν αίτηση για άδεια εκπομπής μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις σχετικές «νομικές» ρυθμίσεις, οι διευθυντές και οι διαχειριστές των παρόχων υπηρεσιών μέσων ενημέρωσης που εκπέμπουν χωρίς «άδεια» διαπράττουν αδίκημα και σε περίπτωση καταδίκης τους μπορεί να τους επιβληθεί πρόστιμο 50 χιλιάδων ΤΛ ή φυλάκιση έως 5 έτη ή και τα δύο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top