Σειρά εκρήξεων: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας – Σε ποια περιοχή θα συμβούν και ποιος ο λόγος

Σειρά εκρήξεων: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας – Σε ποια περιοχή θα συμβούν και ποιος ο λόγος

Η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι σήμερα Κυριακή, 18 Ιουνίου, 2023, μεταξύ των ωρών 8.00π.μ. και 2.00μ.μ., στο πεδίο βολής στον Αναλυόντα, επαρχία Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί από τον Κλάδο Πυροτεχνουργών, του Αρχηγείου Αστυνομίας, καταστροφή μεγάλης ποσότητας κροτίδων και πυροτεχνημάτων.

Τα υλικά ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της καταστροφής των υλικών αυτών αναμένεται να ακουστούν μεμονωμένες εκρήξεις και σειρές εκρήξεων.

Στην περιοχή θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας. Ως εκ τούτου, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το κοινό.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στον ΟΗΕ όλα τα βλέμματα -  Όσα πρέπει να ξέρετε για τη Γενική Συνέλευση - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στον ΟΗΕ όλα τα βλέμματα - Όσα πρέπει να ξέρετε για τη Γενική Συνέλευση - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σήμερα, Τρίτη (23/9), ξεκινά στη Νέα Υόρκη η 80η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Περισσότεροι από 140 παγκόσμιοι ηγέτες, πρόκειται να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, σε μια συγκυρία όπου τα πιο κρίσιμα διεθνή ζητήματα απαιτούν απαντήσεις και δράση.

BEST OF TOTHEMAONLINE