ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Τουρίστες «σάπισαν» στο ξύλο 59χρονο ταξιτζή απο την Λάρνακα

Λάρνακα: Τουρίστες «σάπισαν» στο ξύλο 59χρονο ταξιτζή απο την Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάζονται σήμερα τρεις Αμερικανοί υπήκοοι για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, οι οποίοι συνελήφθηκαν σχετικά με επίθεση εναντίον οδηγού ταξί στη Λάρνακα.

Από την επίθεση ο οδηγός ταξί, 59χρόνων, νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από τους τρεις άνδρες, τους οποίους μετέφερε με το ταξί του από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο τους.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 59χρονο ότι, γύρω στις 6.00μ.μ. χθες, παρέλαβε από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, 34χρονο, 26χρονο και 28χρονο και ακόμη ένα πρόσωπο, οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο για διακοπές, για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο τους. 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα τέσσερα άτομα συμπεριφέρονταν απρεπώς και παρενοχλούσαν τον οδηγό. Ο οδηγός του ταξί λόγω της συμπεριφοράς τους σταμάτησε στη Λεωφόρο Αρτέμιδος για να τους κατεβάσει από το αυτοκίνητο, αφού αυτό ζητούσαν, ωστόσο οι τέσσερις επιβάτες αρνήθηκαν να αποβιβαστούν από το όχημα.

Ενώ ο οδηγός προσπαθούσε να τους παραδώσει τις αποσκευές τους, οι τρεις επιβάτες του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα ενώ ένας από αυτούς άρπαξε από τον 59χρονο τα κλειδιά του ταξί και τα γυαλιά του και τα πέταξε στο δρόμο. Στη συνέχεια οι τέσσερις Αμερικανοί υπήκοοι διέφυγαν πεζή.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο 59χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να πέσει στο έδαφος. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κάταγμα κρανίου, υποσκληρίδιο με αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα και εκδορές.

Η κατάσταση του οδηγού ταξί κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω παρακολούθηση και θεραπεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top