Το νέο iPad mini 4 θα υποστηρίζει Split View multitasking

Το νέο iPad mini 4 θα υποστηρίζει Split View multitasking

Το επερχόμενο iPad mini 4 θα είναι πιθανώς τόσο δυνατό που θα υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Split View multitasking στο iOS 9.Ένα resource file που ανακάλυψε στο OS X El Capitan ο προγραμματιστής Hamza Sood απεικονίζει ένα iPad mini με 2 εφαρμογές να τρέχουν δίπλα-δίπλα.

Επιπροσθέτως, ένα εργαλείο στο El Capitan επιτρέπει στους developers να τρέξουν προσομοίωση ενός iPad mini 3 το οποίο δείχνει το Safari σε Split View, ακόμα κι αν το μοντέλο δεν υποστηρίζει επίσημα το χαρακτηριστικό αυτό. Συνδυάζοντας αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό 8 ιντσών tablet.

Μέχρι σήμερα, η μοναδική συσκευή που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία είναι το iPad Air 2 που φοράει τον Α8Χ επεξεργαστή κι έχει 2GB RAM. Οπότε, αν σκεφτεί κανείς λογικά, εύκολα συμπεραίνει ότι το 4ης γενιάς iPad mini θα πρέπει να έχει τα ίδια ή ακόμη και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, να δούμε τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς iPad-mini, Air και PRO, στις 9 Σεπτέμβρη όπου σε ένα διπλό event θα έχουμε παρουσίαση και των νέων iPhone.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE