Κραυγή αγωνίας από κακοποιημένη γυναίκα στην Ελλάδα: Ζήτησε από το σύντροφό της να χωρίσουν και την έσπασε στο ξύλο - Βίντεο

Κραυγή αγωνίας από κακοποιημένη γυναίκα στην Ελλάδα: Ζήτησε από το σύντροφό της να χωρίσουν και την έσπασε στο ξύλο - Βίντεο

Για τον Γολγοθά που περνάει μία γυναίκα εδώ και μία εβδομάδα, η οποία ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν κι έκτοτε την κακοποιεί, μίλησε η Ουρανία Σαγιάκου, δικηγόρος του θύματος στην «Κοινωνία ώρα Mega».

Η κ. Σαγιάκου μάλιστα ανήρτησε και μία σοκαριστική φωτογραφία της κακοποιημένης γυναίκας.

«Όπου βρίσκει την κοπέλα, στο δρόμο, στην δουλειά της πηγαίνει, την ξυλοκοπεί. Στην αρχή δεν πήρε ασφαλιστικά μέτρα. Το να βλέπω μία γυναίκα να μου λέει ”Ράνια δεν μπορεί να γίνει τίποτα” είναι απογοητευτικό. Βλέπω μία γυναίκα που αισθάνεται ανασφάλεια. Πήγε στον ιατροδικαστή και ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, εφόσον παρήλθε το αυτόφωρο».

Και συμπλήρωσε η δικηγόρος ότι η γυναίκα έχει εγκαταστήσει και το «κουμπί πανικού», αλλά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το θύμα «μέχρι να το χρησιμοποιήσω, έχει εξαφανιστεί».

 
ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE