ΔΙΕΘΝΗ

Εμφύλιος στην Ρωσία: Ρώσοι βομβαρδίζουν άρματα φάλαγγας της Wagner έξω από τη Βορονέζ - Δείτε βίντεο

Εμφύλιος στην Ρωσία: Ρώσοι βομβαρδίζουν άρματα φάλαγγας της Wagner έξω από τη Βορονέζ - Δείτε βίντεο

Μια στρατιωτική φάλαγγα οχημάτων της Wagner πέρασε από τη ρωσική πόλη Βορονέζ, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας του Reuters.

Ένα από τα οχήματα ήταν ένα φορτηγό με επίπεδη επιφάνεια που μετέφερε ένα άρμα μάχης.

Την ίδια στιγμή, μαίνονται οι μάχες στους αυτοκινητόδρομους έξω από τη Βορονέζ, καθώς δυνάμεις του ρωσικού στρατού επιχειρούν, κυρίως από αέρος, να εμποδίσουν την προέλαση της Wagner προς τη Μόσχα. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, διακρίνεται ο βομβαρδισμός Ρώσων κατά στρατιωτικών οχημάτων της Wagner στον αυτοκινητόδρομο Μ-4, ο οποίος συνδέει την πρωτεύουσα Μόσχα με περιοχές της νότιας Ρωσίας οι οποίες γειτονεύουν με την Ουκρανία.

Τοποθετούν νάρκες στο Ροστόφ-ον-Ντον

Στο μεταξύ, άντρες της Wagner εθεάθησαν νωρίτερα να μεταφέρουν νάρκες στην πόλη Ροστόφ-ον-Ντον, τις κυβερνητικές και στρατιωτικές υπηρεσίες της οποίας έχουν καταλάβει από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η κίνηση αυτή μεταφράζεται, κατά πληροφορίες, σαν προετοιμασία για πιθανή αντεπίθεση από την πλευρά του ρωσικού στρατού.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top