ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση για σχέδιο δολοφονίας Ισραηλινών: «Μηδενική ανοχή στην τρομοκρατική δράση»

Κυβέρνηση για σχέδιο δολοφονίας Ισραηλινών: «Μηδενική ανοχή στην τρομοκρατική δράση»

Μηδενική είναι η ανοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στην τρομοκρατική δράση ενώ την ίδια ώρα θα συνεχίσει να επιδιώκει ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας με όλους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ κυβερνητική πηγή.

Σε ερώτηση σε σχέση με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του κυριακάτικου Φιλελεύθερου το οποίο αναφέρεται σε αποτροπή τρομοκρατικής ενέργειας πρόσφατα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο είχε ως στόχο, όπως εκτιμάται, τη δολοφονία πολιτών εβραϊκής καταγωγής, η πηγή δεν θέλησε να σχολιάσει θέματα εθνικής ασφαλείας.

Εκείνο που είναι ξεκάθαρο, είπε, «είναι ότι αφενός η Κυπριακή Δημοκρατία θα συνεχίσει να δείχνει μηδενική ανοχή στην όποια τρομοκρατική δράση και αφετέρου θα συνεχίσει να επιδιώκει ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας με όλους».

Το Ισραήλ χαιρετίζει την αποτροπή τρομοκρατικού κτυπήματος στην Κύπρο

Το Ισραήλ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο ότι έγινε κατορθωτό να αποτραπεί τρομοκρατικό κτύπημα κατά ισραηλινών ή εβραϊκών στόχων στο νησί και χαιρετίζει το γεγονός αυτό.

Συγκεκριμένα, αργά απόψε το Γραφείο Πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαιρετίζει την επιτυχή επιχείρηση, αναφέροντας ότι «το Ισραήλ χαιρετίζει την αποτροπή του τρομοκρατικού κτυπήματος που σχεδιαζόταν να κάνει χώρα στο έδαφος της Κύπρου κατά ισραηλινών στόχων».

«Το Κράτος του Ισραήλ εργάζεται παντού και με πλήθος ποικίλων μεθόδων για να προστατεύσει Εβραίους και Ισραηλινούς και θα συνεχίζει να εργάζεται για να εκριζώσει την ιρανική τρομοκρατία, οποτεδήποτε προσπαθήσει να σηκώσει κεφάλι και σε οποιοδηποτε σημείο του κόσμου, ακομα και μέσα στο ίδιο το Ιράν, από το οποίο προέρχεται η μεγαλύτερη διασπορά τρομοκρατικών εναργειών», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Η κρατική ισραηλινή τηλεόραση αναμετέδωσε το περιεχόμενο των σημερινών δημοσιεύματος του «Φιλελεύθερου», χωρίς να παρουσιάζει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top