LIKE ONLINE

Σύζυγος σχεδίασε εισβολή εξωγήινων για να κάνει πλάκα στον άντρα της - Δείτε βίντεο

Σύζυγος σχεδίασε εισβολή εξωγήινων για να κάνει πλάκα στον άντρα της - Δείτε βίντεο

Τα βίντεο φάρσας έχουν από καιρό μαγνητίσει τον διαδικτυακό κόσμο, προσφέροντας στιγμές γέλιου, έκπληξης και περιστασιακού σοκ. Ένα πρόσφατο βίντεο με το ζευγάρι του TikTok, Jay και Joanna, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Η Joanna οργάνωσε μια φάρσα που οδήγησε τον ανυποψίαστο σύντροφό της να πιστέψει ότι βρίσκονται εν μέσω μιας εξωγήινης εισβολής.

Με μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά δυνατοτήτων φάρσας, οι δημιουργοί περιεχομένου διευρύνουν συνεχώς τα όρια του χιούμορ και της δημιουργικότητας. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη φάρσα άγγιξε τους θεατές, συγκεντρώνοντας περίπου 14 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να μετράει.

Το βίντεο ξεκινά με την Joanna να μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Jay, το οποίο είναι ταυτόχρονα και το δωμάτιο παιχνιδιών του. Με ακρίβεια και μυστικότητα, στήνει ένα ψεύτικο ειδησεογραφικό κλιπ του NBC στην οθόνη του πριν κάνει την έξοδό της, αφήνοντας τον Jay εντελώς ανυποψίαστο για το τι πρόκειται να συμβεί.

Καθώς ο Jay μπαίνει στο δωμάτιο και κάθεται στην καρέκλα του, άρχισε να παίζει ένα παιχνίδι στην κονσόλα του, χωρίς να γνωρίζει το επικείμενο σοκ που τον περιμένει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η έκφρασή του μετατρέπεται από ήπιο ενδιαφέρον σε απόλυτο τρόμο καθώς απορροφά το κατασκευασμένο δελτίο ειδήσεων για μια συνεχιζόμενη εισβολή εξωγήινων.

Η δύναμη της φάρσας έγκειται στο συναισθηματικό οδοστρωτήρα στον οποίο παρασύρει τον Jay . Καθώς ο φόβος και ο πανικός του εκτοξεύονται στα ύψη, οι γνήσιες αντιδράσεις του γίνονται το επίκεντρο του βίντεο, προκαλώντας ένα μείγμα διασκέδασης και ενσυναίσθησης από τους θεατές.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top