«Βόμβα» από Α. Δημητρίου – «Καταγγελία για στενή συνεργάτη της Υπ. Υγείας, που φέρεται να εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα»

«Βόμβα» από Α. Δημητρίου – «Καταγγελία για στενή συνεργάτη της Υπ. Υγείας, που φέρεται να εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα»

Για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το «ορφανό» θανατηφόρο που έγινε το 2012 αλλά και για το περιστατικό που συνέβη πριν ενάμιση χρόνο στο νησί μας που αφορά ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ήπιε από μπουκαλάκι με χλωρίνη και βρήκε τραγικό θάνατο, μίλησε ο έγκριτος νομικός, Αντώνης Δημητρίου στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι».

«Έχουν ληφθεί καταθέσεις από την οικογένεια και από όλους τους εμπλεκόμενους. Μάλιστα αυτή τη φορά ερωτήθηκαν και για γνωστά ονόματα που ακούστηκαν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, έκανε έκκληση για ακόμη μία φορά εάν κάποιο άτομο θέλει να καταθέσει οποιαδήποτε μαρτυρία ή έχει κάποιο στοιχείο, ακόμη και ένδειξη που θα βοηθήσει στην υπόθεση, να το κάνει εκεί όπου έχει εμπιστοσύνη ώστε να διερευνηθεί.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στο περιστατικό που αφορά ηλικιωμένη γυναίκα, της οποίας έβαλαν μπουκαλάκι με χλωρίνη δίπλα από το κρεβάτι της, με αποτέλεσμα να το πιει και να βρει τραγικό θάνατο.

«Μας απάντησαν από το Υπ. Δικαιοσύνης ότι με την υπάρχουσα μαρτυρία είναι αδύνατη η απόδοση ευθυνών σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Αν είναι δυνατόν», τόνισε.

Καταλήγοντας, ο κύριος Δημητρίου, έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με μία πολύ σοβαρή καταγγελία που αναμένεται να οδηγηθεί στην Eπιτροπή κατά της διαφθοράς.

«Λειτουργός του Υπ. Υγείας, στενή συνεργάτης της Υπουργού, εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα με όσα ανέφερε ο κ. Δημητρίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Τη σαφή θέση της Λευκωσίας σε ότι αφορά στα ευρωτουρκικά, εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ενώ την ίδια ώρα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Euronews, ότι κατά τη διάρκεια της κοινωνικής συνάντησης που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν εξέφρασε την ετοιμότητά του και προς τον ίδιο τον Τούρκο ΥΠΕΞ, <για να δούμε θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, εάν και εφόσον, επαναλαμβάνω, υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις στο κυπριακό, όπως καταγράφονται ξεκάθαρα και στα συμπεράσματα του Απριλίου 2024>.

BEST OF TOTHEMAONLINE