Έπιασαν οι ευχές σας και είναι καλά! Πού «τσακώσαμε» την Αριστοτέλους λίγο μετά το εξιτήριο; (ΦΩΤΟ)

Έπιασαν οι ευχές σας και είναι καλά! Πού «τσακώσαμε» την Αριστοτέλους λίγο μετά το εξιτήριο; (ΦΩΤΟ)

(Αποκλειστικές φωτογραφίες) Το τροχαίο που είχε η δημοφιλής παρουσιάστρια και κατ’ επέκταση ο τραυματισμός της, που την άφησε κλινήρη στην κλινική για κάποια εικοσιτετράωρα, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τα media, αυτήν τη βδομάδα.

Οι ευχές του κοινού, που αγαπά και στηρίζει την Χριστιάνα Αριστοτέλους, για γρήγορη ανάρρωση, φαίνεται να έπιασαν τόπο έτσι μετά το εξιτήριο από την κλινική που νοσηλεύτηκε, αποφάσισε να εκδράμει προς Πάφο μεριά, με άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Δεν είναι λίγη η λαχτάρα που πέρασε πριν λίγες μέρες και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που χρειάζεται τώρα όσο τίποτα άλλο, είναι να περάσει στιγμές ηρεμίας, πάντα δίπλα στην οικογένεια της.

Εμείς ευχόμαστε στη Χριστιάνα να ξεφορτωθεί το συντομότερο το κολάρο που φοράει ακόμη και να επιστρέψει πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE